Posted on

Tryckerier i Göteborg om hur man designar en kalender

Alla behöver en kalender, för att se namnsdagar, planera livet, fördelsedagar. Mam behöver dom hemma, på jobbet och gärna lite överallt. Att organisera sitt liv i en kalender kan göra det så mycket lättare. Hur tänker tryckerier när man ska designa en kalender? De måste ju vara proffs!

Tema
Du ska trivas med att titta på kalendern och gärna göra den så pass att den inspirerar dig eller får dig glad. Något som alltid går hem är fina kort på de olika säsongerna? Bilder på familjen? Dina djur? Gå runt till olika tryckerier och se vad dom har gjort för idéer att hämta inspiration från.

Redigera dina foton
Man kan ju bara rätta till lite färginställningar eller ta bort oönskade detaljer i fotot men varför bara nöja sig med det? Det är många tryckerier göteborg senaste åren som har gjort riktigt roliga exempel på hur man kan gå crazy med vanliga familjebilder på till exempel photoshop eller liknande redigeringsprogram.

Att skapa en kalender
Det finns olika program som du kan göra en kalender med där du lägger in bilderna. Dock blir det ofta inte som du tänkt dig när de väl kommer ut i tryck när du skriver ut den. Vi rekommenderar att gå till tryckerier för detta ändamål. Tryckerier kan hjälpa dig med verkligen allt som behövs för att få den perfekta kalendern placering av bilderna, beskärning, färger med mera. Kanske när du ändå är på gång kan du ordna några extra att ge bort i present?

kalender

Gör den personlig
Här är en möjlighet för dig att din kalender inte ser ut som alla andras. Tryckerier uppskattar då de kommer in beställningar där folk har tänkt utanför ramarna. Det ger inspiration och glädje!

 Bindning
På tryckerier kan man välja olika former av bindning av kalendern. Du kan köra det billigaste att bara häfta ihop den men det ser riktigt snyggt ut om du använder en spiral.

För företagare
Är du till exempel ett företag så hjälper det företaget att se mer exklusivt ut att ha en proffsig bindning som inte ser billig ut. En snygg och praktisk kalender hjälper medarbetarna att se vad som ska göras under året, den ska bläddras i fram och tillbaka många gånger så det gäller att den är av kvalité. Tryckerier kommer göra ett snyggt jobb med företagets kalender som kan användas som marknadsföring då den förmodligen kommer till att hänga hemma hos folk och dom kommer att se den hemma eller på arbetsplatsen varje dag vilket är lika med att företaget kommer synas varje dag.

 Att ha härliga och roliga bilder på vad företaget erbjuder i kalendern kommer göra att kunden får en god association till företaget och sannolikt ta kontakt vid behov. Eller alltid ha i åtanke att rekommendera företaget.

 Så tipset är att gå runt till olika tryckerier för att se vad dom har för paketpriser att erbjuda på en hel låda med kalendrar!